Over ons

Sinds 1992 is WK Eerbeek gevestigd op een mooie zichtlocatie langs het Apeldoorns kanaal in Eerbeek, waar u op het ruime showterrein een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers in een gunstige prijs kwaliteitsverhouding vind.

WK EerbeekĀ  is het paardentrailer- en aanhangwagenbedrijf van het echtpaar: Wim en Marian WensinK en te vinden aan de Apeldoornseweg in het Gelderse Eerbeek, centraal gelegen in Nederland in de stedendriehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen.

Het begon als een hobby toen eigenaar Wim Wensink, als actief ruiter eind jaren 80 op zoek ging naar een paardentrailer. Toen voor die aankoop veel animo bleek en deze al snel werd doorverkocht, was dat voor hem de aanzet om meerdere te gaan zoeken en had hij de smaak snel te pakken.

1988 paardentrailer gekocht, bleek later de aanzet voor WK Eerbeek
Wim stond met zijn persoonlijke en vakkundige benadering, in combinatie met zijn opgedane ervaringen in de paardensport- en aanhangwagen-branche en het volgen van diverse opleidingen al heel wat klanten bij hun aankoop met succes en tot volle tevredenheid terzijde.

Trots en dankbaar zijn Wim & Marian ook over het feit, dat ze zelfs na al die jaren in drukke tijden kunnen rekenen op oproepbare familie en vrienden, die inzetbaar zijn voor allerlei hand- en spandiensten.

Nu ruim een kwart eeuw kan het familiebedrijf WK Eerbeek rekenen op een vaste klantenkring, particulieren en ondernemingen, niet alleen wonend door heel Europa, maar zelfs ver daarbuiten.

We hopen u binnenkort ook op ons bedrijf te mogen begroeten. U bent van harte welkom.

Hartelijke groet,
Wim & Marian Wensink