Geniet van de Veluwe

Uitvoeren onderhoudsbeurt aan uw aanhangwagen of paardentrailer
Het uitvoeren van onderhoud / een onderhoudsbeurt aan uw paardentrailer of aanhangwagen, zodat uw eigendom in topconditie blijft en veilig de weg op kan is o.v.v. in overleg in één dag mogelijk en voor u een prima gelegenheid om dit te combineren met een bezoek aan de prachtige omgeving.

als u er toch bent . . .
Wanneer u toch onze kant op komt, is dat een uitgelezen kans om te genieten van al het moois, dat dit deel van Gelderland te bieden heeft.

WK Eerbeek vind u langs het Apeldoorns kanaal
WK Eerbeek vind u langs het schilderachtige Apeldoorns kanaal, een vaarweg, die van Apeldoorn tot Dieren 23 km lang is en tussen 1825 en 1829 met de hand gegraven werd. Tot 1972 werd er door de scheepvaart nog druk gebruik van gemaakt.
Apeldoorns-kanaal-ter-hoogte van-eerbeek Apeldoorns-kanaal-in-herfstkleuren-wat-kan-de-natuur-toch-mooi-zijn
Eerbeek hoort bij de gemeente Brummen, dat liggend tussen de Veluwe en de Achterhoek zich kenmerkt door rust en ruimte. U vind er een uniek landschap, dat zich afwisselt van de groene Veluwse bossen in Eerbeek, via het coulisselandschap met weilanden, singels en bossen tot rivierlandschap van de IJssel in Brummen.

Papierdorp Eerbeek
De grootste kern van de gemeente is Eerbeek, groot geworden door de papierindustrie. Eerbeek maakt deel uit van de Veluwezoom en heeft mooie bossen en heidelandschappen. Midden in deze bosrijke omgeving vind u van LandalGreenparks: park Landal Coldenhove.
Eerbeek heeft een dorpskern met enkele gezellige eettentjes / bistro ‘s, terrassen en twee winkelcentra ‘s.

Webersbos, huis te Eerbeek, oliemolen en Fletcher hotel
Net buiten het dorp vind u het Webersbos, een 29 ha groot parkbos, dat aan het einde van de 16e eeuw al bestond en grenst aan de Eerbeekse beek. Aan deze beek vind u ook een Rijksmonument, te weten: een watermolen uit 1825, die werd gebruikt als oliemolen. Er werd olie uit beukennootjes en lijnzaad gewonnen. Het is de enige nog werkende ‘bovenslag’ watermolen in Nederland.
Webersbos-of-een dubbelganger Webersbos-bij-huis-te-Eerbeek-fijn-wandelen-daar
Boer zoekt vrouw & Dokter Tinus
In het Webersbos vind u  Landgoed ‘Huis te Eerbeek’ beide eigendom van het Gelders Landschap. Huis te Eerbeek, dat als trouwlocatie dienst doet, was te zien op de televisie in: ‘Boer zoekt vrouw’ en ‘Dokter Tinus’. Hoewel de toegang tot het Webersbos vroeger alleen weg gelegd was voor de eigenaren van het landgoed en hun gasten is het park nu voor iedereen voor een ontspannen wandeling vrij toegankelijk.
En bent u naderhand toe aan een kop koffie, lunch of zelfs voor een diner dan kunt u daarvoor prima terecht in het aangrenzende Fletcher hotel.

Huis-te-Eerbeek-trouwlocatie-park-rondom-webersbos-als-buurman     Boer-zoekt-vrouw-aflevering-in-huis-te-Eerbeek     Ook-dokter-Tinus-koos-voor-Huis-te-Eerbeek-als-trouwlocatie

Stoomtrein van de Veluwse Stoomtrein Maatschappij
Eerbeek is één van de opstapplaatsen voor de stoomtrein van de Veluwse Stoomtrein Maatschappij (VSM), die in de zomermaanden volop rijdt.
Stoomtrein-van-VSM-doet-station-Eerbeek-aan-als-stopplaats

Bezoek de omgeving, terwijl wij onderhoud plegen
Het uitvoeren van onderhoud / een onderhoudsbeurt aan uw paardentrailer of aanhangwagen is o.v.v. in overleg in één dag mogelijk en voor u een prima gelegenheid om dit te combineren met een bezoek aan de prachtige omgeving.
Een onderhoudsbeurt is te vergelijken met een APK, de belangrijke delen worden nagekeken, onderhouden en waar nodig vervangen. Mochten we wat onvoorziens tegen komen, overleggen we dat altijd vooraf met u.
Terwijl u geniet zorgen wij er voor, dat uw eigendom weer tip top in orde gebracht wordt.
Afspraak plannen? Bel ons op: 0313-65 45 78