Eduard autotransporter transporter voor transport auto ’s en machines

Autotransporters van EDUARD

Een autotransporter/ oprijwagen van EDUARD Aanhangwagens wordt gebruikt voor het transport van auto’s en verrijdbare machines. Door de gelaste reling rondom kunnen de voertuigen goed worden vastgezet. De laadvloer bevindt zich boven de wielen, waardoor u de gehele breedte kunt benutten als laadvloer voor de auto. De oprijplaten kunnen worden opgeborgen onder de laadvloer.

laadvloerhoogte van 56, 63 en 72 cm
De autotransporters van het merk EDUARD zijn verkrijgbaar met een laadvloerhoogte van 56, 63 en 72 cm.
De oprijhoek wordt bepaald door de laadvloerhoogte en lengte van de oprijplaten, belangrijk om hier rekening mee te houden!

De geleverde oprijplaten zijn 246 cm lang en worden standaard meegeleverd. De oprijplaten zijn standaard uit staal vervaardigd maar kunnen optioneel in aluminium worden uitgevoerd. Een autotransporter wordt standaard uitgevoerd met een lange dissel, anti slip oprijplaten en een vloerplaat uit één stuk, lier en opklapbaar neuswiel.

autotransporter met kiepsysteem
Optioneel is de autotransporter ook verkrijgbaar met een kiepsysteem. Dankzij het kantelbare chassis heeft de trailer een bijzonder kleine oprijhoek. Afhankelijk van de lengte en laadvloerhoogte van de aanhanger, is deze hoek slechts tussen 4,7 ° en 9 ° graden. Hierdoor is deze autoambulance bijzonder geschikt voor auto’s met een zeer lage wielbasis.

Eduard transporters zijn leverbaar in:

Afmetingen (lxb):
4.06 x 2.00 m
4.06 x 2.20 m
5.06 x 2.00 m
5.06 x 2.20 m
6.06 x 2.00 m
6.06 x 2.20 m

Bruto draagvermogens van:
2ooo kg
2500 kg
2700 kg
3500 kg

 

 

Wilt u meer weten over dit type bericht of een offerte? Neem contact op Offerte aanvraag